Gostovanja Alice in WonderBand-a u martu

Nakon uspešnih nastupa i radionica u Nemačkoj u februaru, duo Alice in WonderBand u martu nastupa u Srbiji:

Kiss

komični akustični mjuzikl

14. 03. u 20.30 h u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu

16. 03. u 19 h u pozorištu “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici

RiKaTaKa

new Balkan rhythm, koncert

27. 03. u 20.30 h u Dorćolskom narodnom pozorištu u Beogradu

Pogledajte emisiju o Beogradu, “Balkanske metropole” na TV ARTE 05. 03. U 18.35 h, produkcijske kuće Micafilm. Jedna od priča koju emisija prati je i radionica “Telo kao instrument” u Kolarčevoj zadužbini i život u prirodi, na Fruškoj gori, porodice Dinjaški/Vrbaški.

Kiss

Priča o igri, flertu, začikavanju, nadmetanju i, povrh svega, ljubavi između muškarca i žene. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama, tradicionalnih balkanskih pesama kao i autorskih numera samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima – samo sopstvenim telom i glasom. Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike – u savršenoj harmoniji.

Predstavu je do sada videlo preko 15 000 gledalaca u zemlji i inostranstvu (Nemačka, Austrija, Francuska, Italija, Turska, Crna Gora, BiH, Hrvatska), a na prestižnim pozorišnim festivalima odnela je nekoliko značajnih nagrada.

Predstava Kiss (tizer)

https://www.youtube.com/watch?v=og3AdL0z7Jo

RiKaTaKa new Balkan rhythm

Muzičko putovanje kroz zemlje Balkana kroz koje vas vodi Alice in WonderBand, par umetnika, čiju priču takođe otkrivamo na ovom putu. Tradicionalna muzika iz Srbije, Bugarske, Crne Gore, Rumunije, Bosne, Makedonije, romske pesme, kroz melodije, ritmove, ali i tekstove pesama opisuje karakterističan svet i kulturu koju delimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živeći na trusnom području u stalnim previranjima.

Koncert RiKaTaKa new balkan rhythm je do sada izvođen u Srbiji (festivali Piano city Novi Sad i Hrizantema festival u Subotici) i Nemačkoj (Frajes Muzikcentrum, Minhen; Meta Teatar, Minhen).

RiKaTaKa – new balkan rhythm (tizer)

Izvor: Alice in WonderBand

Related posts

Leave a Comment