60-te na Vračaru sa Beti Đorđević

Pozivamo vas na koncert 60-te sa Beti Đorđević u Božidarcu koji predstavlja muzički vremeplov kroz šezdesete. Nastupiće Beti Đorđević & prijatelji i hor Kralj Petar Prvi u ponedeljak, 29. oktobar, sa početkom u 20 časova. Ulaz je besplatan.

Raspoložena i sa velikom kontrolom nad svojim fantastičnim glasom, Beti Đorđević će odvesti publiku u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka. Sjajna džez i soul pevačica koja je široj publici ostala prepoznatljiva po šlagerima, kada se spomene njeno ime, svi se odmah sete – “Počnimo ljubav ispočetka”, to je samo ona mogla da iznese. Beti Đorđević i prijatelji su pripremili poseban repetoar za ovu muzičku retrospektivu posvećen 60-tim ali ne izostavljajući njene poznate hitove.

Takođe, veče će ulepšati i zabavno-horska muzika u izvođenju umetničkog ansambla Kralj Petar Prvi. Međugeneracijski hor sastavljen uglavnom od nekadašnjih učenika istoimene škole u Beogradu je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera. Do sada su imali više od stotinu nastupa, jedan izadat album zabavne horske muzike, a svojim izvođenjem dobro poznatih hitova nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Muzička retrospektiva posvećena 60-tima se sprovodi u okviru višedelnog projekta Vračarski vremeplov kroz 60-te koji je podržan od strane Gradske opštine Vračar. Ulaz je besplatan.

Dobro došli!

Izvor: Božidarac

Related posts

Leave a Comment