Dva likovna konkursa u Kulturnom centru Zrenjanina

Kulturni centar Zrenjanina raspisao je dva likovna konkursa. Prvi je Likovni konkurs 30X30 i međunarodnog je karaktera a drugi konkurs, za izlaganje u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina za izlagačku 2019. godinu.

Mnogo bi nam značilo kada bi informaciju prosledili putem Vašeg medija da bi došla do što većeg broja zainteresovanih.

Srdačan pozdrav iz Kulturnog centra Zrenjanina

LIKOVNI KONKURS 30 SA 30

Kulturni Centar Zrenjanina i autor projekta mr Milutin Mićić raspisali su likovni konkurs 30X30. Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i disciplinama. Jedino ograničenje je da dvodimenzionalni radovi moraju biti formata 30 sa 30 santimetara. Pored slobodnih rešenja, ove godine nudimo autorima i mogućnost da promišljaju na zadatu temu-zadatak: „Evolucija dobra –Evolucija zla“. Radovi se šalju na adresu Kulturnog centra Zrenjanina, Narodne omladine 1. Konkurs je otvoren do 20. novembra 2018. god. 

KONKURS ZA IZLAGANjE U IZLOŽBENOM SALONU 

KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA ZA 2019. GODINU

Kulturni centar Zrenjanina raspisao je konkurs za samostalne i grupne izložbe za izlagačku 2019. godinu. Pravo učešća na konkursu imaju svi likovni, primenjeni i multimedijalni akademski umetnici, grupe i udruženja likovnih umetnika. Konkurs je otvoren do 1. novembra 2018. godine.

Više o konkursima, propozicijama kao i formularima/prijavama pogledajte i preuzmite sa sajta http://www.kczr.org/

Izvor: Kulturni centar Zrenjanina

Related posts

Leave a Comment