Programeri i pivo u Šank Baru

Prošlo je mesec dana od poslednjeg susreta i moramo priznati da smo se već uželeli druženja sa vama. I ovog meseca ostajemo verni novom konceptu – predstavljamo demo projekte u prvom delu večeri.

Ono što je novina, ovoga puta smo pripremili dve prezentacije. Prva je posvećena našem novoformiranom hub-u koji nosi naziv SkillDrill i koji je trenutno u procesu razvoja. Veliki broj ljudi je izrazio želju da mu se priključi i sazna nešto više, pa evo prilike za sve zainteresovane da steknu jasniju sliku o tome šta predstavlja SkillDrill i dobiju informacije iz prve ruke. Prezentaciju će održati Željko Milojević uz podršku SkillDrill Core tima.

Drugi projekat koji ćemo predstaviti i na koji smo veoma ponosni jeste igra naših drugara iz tima „Thunder Strike” pod nazivom „Zoundark”. Reč je o nesvakidašnjoj audio igri namenjenoj ljudima oštećenog vida, ali i svim ostalim ljubiteljima gejminga. Nakon prezentacije ove igre, pripremili smo pravu poslasticu – priliku da ovu igru sami isprobate.

Zahvaljujući primeni nove audio VR tehnologije za simulaciju zvuka, igrači će moći da oprobaju orijentaciju u virtuelnom prostoru predvođeni samo čulom sluha, da rešavaju zadatke i savladavaju prepreke skoncentrisani na zvučne informacije. Bilo da ste osoba sa oštećenim vidom ili ne, podjednako možete iskusiti neverovatnu gejmersku avanturu! O kvalitetu igre govori činjenica da se igra trenutno nalazi u finalu takmičenja za Social Impact Award 2018 https://socialimpactaward.net/.

Više o igri pročitajte na http://skilldrill.biz/zoundark.html

Ukoliko želite da isprobate „Zoundark”, prilikom prijave na
https://goo.gl/forms/FAbp7ktOwj7ECkak1 čekirajte opciju „Želim da igram igru”.

Zbog tehnički zahtevnije organizacije ovog događaja, definisali smo sledeću satnicu, koje ćemo se pridržavati:

19:00-19:40 prezentacija SkillDrill-a; prezentacija igre „Zoundark”
19:40-21:40 Igranje igre „Zoundark”
Networking se podrazumeva i kreće čim se završe prezentacije

Vidimo se!

Izvor: Network Eve

Related posts

Leave a Comment