Princess Nokia snimila spot na njujorškim ulicama

Američka indie hip-hop umetnica, dvadesetšestogodišnja Destiny Frasqueri poznatija pod pseudonimom Princess Nokia, objavila je novi spot sa svog aktuelnog mikstejpa „A Girl Cried Red“. Spot za pesmu „Morphine“ možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/2VMg7y5esQg.

Novi spot „Morphine” su režirali Travis Libin i sama Destiny a u njemu možete videti kako se ova mlada umetnica i njeni prijatelji provode na krovovima, ulicama i igralištima u njenom rodnom Njujorku. Autor muzike je mladi producent Flexatelli, a pored pesme “Morphine” u spotu se može čuti i kratki isečak do sada neobjavljene pesme koju su zajedno snimili Princess Nokia i producent OWWWLS.

Mikstejp „A Girl Cried Red“ inspirisan je emo talasom s početka dvehiljaditih godina što je do sada neistražen teren za ovu mladu devojku koja je već poznata kao jedan od najvećih muzičkih „kameleona“ današnje alternativne muzičke scene. Novo izdanje je kao i prethodno „1992 Deluxe“ objavila izdavačka kuća Rough Trade Records.

Princess Nokia se muzikom bavi još od srednje škole, prvo pod pseudonimom Wavy Spice, koji vremenom menja u sadašnji. Široj javnosti je postala poznata putem društvenih mreža gde je stekla svoju bazu fanova koja je raširena po celoj planeti. Poznata je po beskompromisnim tekstovima i spotovima i širokom rasponu muzičkih podloga. Pored muzike, Princess Nokia se kao model pojavjivala i u kampanjama poznatih svetskih brendova odeće kao što su Calvin Klein i Champion.

Princess Nokia se ovdašnjoj publici predstavila nastupom na Fusion Stage-u prošlogodišnjeg Exit festivala pred više hiljada ljudi.

 

Izvor: Lampshade Media

Related posts

Leave a Comment