Svečano otvaranje izložbe „ARLEMM – umetnički karavan“ na Cvetnom trgu u Beogradu

U susret manifestaciji ARLEMM 2018

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na Svečano otvaranje izložbe ARLEMM umetnički karavan, koje će se održati u subotu, 2. juna u 20.30 sati u Cvetnom trgu u Beogradu. Izložba najavljuje manifestaciju ARLEMM 2018, koja će se održati u Arilju od 14. do 29. jula 2018. godine. Manifestacija se realizuje devetu godinu za redom, u organizaciji Udruženja za širenje i podsticaj muzičke kulture u Srbiji – MUZIKUS, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Ministarstva turizma i Opštine Arilje, a u saradnji sa kompanijama Ekstrem intimo, Telenor i brojnim donatorima.

Na Svečanom otvaranju Umetničkog karavana, prisutnima će se obratiti predstavnici Ministarstva kulture i Opštine Vračar, Ekstrem intima i MUZIKUS-a, a samu izložbu će svečano otvoriti predstavnici Telenora, koji ove godine omogućavaju da doživite ARLEMM putem Telenor mreže, u bilo kom delu sveta da se nalazite.
Ujedno će biti predstavljen plan i program aktivnosti za predstojeću manifestaciju, sa detaljima vezanim za edukativni i koncertni deo programa.

Manifestacija ARLEMM je dobitnik nekoliko nagrada na Susretima organizatora manifestacija u Beogradu prethodnih godina, ali se pre svega može pohvaliti izborom najboljih predavača, pedagoga i umetnika, koji aktivo učestvuju u planiranju i realizaciji manifestacije.

Više o atmosferi sa manifestacije prethodnih godina možete videti u promo filmu ARLEMM.

Program će biti upotpunjen i nastupom mladih talenata, kako bi se prisutnima približio rad i misija manifestacije, a zatim i nastupom istaknute džez umetnice Sanje Marković.

 

Izvor: ARLEMM

Related posts

Leave a Comment